Vaknade på måndagen med rejält illamående. Försökte äta men mådde så kasst att jag var tvungen att sjukanmäla mig. Igår var det inte bättre, pulserande huvud och massor av tabletter. Kräktes som bara den, och vid 23:55 igår så började det vända. Tog mig lite mat då, beslutat mig för att vara hemma resten av veckan. Arbetar ju måndag till torsdag så detta blir det enda rätta.

Här hemma med migrän, har jag också börjat se vad jag måste göra för att må bättre. Det är ganska tydligt vad som gör mig sjuk, speciellt sett till i höstas med migrän och illamående. Jag inser någonstans att det är min kropp som visar mig vägen, och ett beslut är taget för mitt välmående. Säkerligen kommer jag kunna ge er mer av mina tankar med tiden. Men håller dem för mig själv nu, ni lär få veta med tiden. Jag tänker att man lär så länge man lever, men klarhet bör få mig tillbaka till den friska jag igen. Kroppen tar och ger, den är också expert på att säga ifrån och det har min kropp nu gjort rejält. Jag lyssnar på den från och med nu.

Hoppas ni mår bra i alla fall!


7 kommentarer

 1. Det låter alldeles fruktansvärt. Och hoppas veckan blir bättre! <3
  Låter onekligen som att kroppen säger ifrån. Klokt att du då kunnat ta ett beslut som förhoppningsvis gör att den mår bättre så du slipper dessa anfall!

 2. Det viktigaste är att du själv har fått en insikt i vad som påverkar ditt mående i negativ riktning. Klokt att stanna hemma hela veckan.

  Krya på!

 3. Man lär sig tyvärr bara den hårda vägen. Å så verkar vara fallet även med dig.
  Vet precis hur du känner dig, då jag också har migrän. Nåt man inte önskar sin värsta fiende. Förutom att migrän är ärftlig så finns det så mycket som kan trigga huvudvärken och illamåendet…
  BP recently posted..Good luck Mr. President!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: