I skrivande stund ligger jag på Björns soffa. Han tittar på skidskytte, själv lyssnar jag men det är ju inte min grej detta med sport på tv:n.

Jag började morgonen med en promenad tillsammans med underbara Skilla. Jag behövde rensa huvudet från alla tusen tankar som finns där. Ibland är det ju så, jag fastnar i mitt eget huvud. Då är promenader, den friska luften och naturen det som bär mig tillbaka till livet igen.

När jag kom hem från promenaden så skrev Björn och föreslog korvgrillning i skogen, det är ändå sol idag och en rejält härlig januaridag så självklart sa jag ja till den saken. Nu luktar jag grillning och det är en doft jag tycker om. Det luktar friskt, efter grillning så har vi sedan haft en liten stund hos Björn innan vi tog en fika tillsammans utomhus. Björns mamma med hennes karl och Björns syster kom hit med blåbärslängd, dammsugare (punschrulle) och arraksbollar.

En härlig dag verkligen, sådana dagar som behövs för att ges energin tillbaka.


9 kommentarer

 1. Så härlig dag. Vad bra att du fick rensa hjärnan med hjälp av en promenad på morgon. Åå vad frisk luft gör mycket för en😊.

  Åå grilla ute är så mysigt & gott 😋🥰.
  Mm idag har det varit härlig vinterdag med sol ☀️ 😃😍
  Jessi recently posted..Det är underskattat med…..

 2. Nej, igår konstaterade du ju att sport inte är din grej. Och du lever som du lär;-)
  Kul med grillning i skogen! Och den här gången lyckades du ju till och med konststycket att hålla dig på benen och inte ramla och hamna på akuten;-) Bra gjort!
  BP recently posted..Bokmärke och [e]gain

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: