Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Ett dalaliv Högtider & födelsedagar Skilla vår mellanpudel

Isiga dagar i ett snöklätt vinterlandskap.

Igår åkte jag och Skilla ut till Björn i Kniva. Vi tog en promenad i kylan och gick ner till Runn en vända. Sedan gick vi tillbaka till Björn igen.

Min mamma fyllde jämt igår och jag fick en film på när hon öppnade presenten. Jag och mina syskon samt bonuspappa gick ihop vid Black friday och köpte en Apple watch åt mamma. Den fick hon alltså igår på sin födelsedag. Hon var så glad! Tråkigt bara att man inte kan fira dagen som det ser ut.

Idag har jag tittat på tv-serie och promenat. Är ute i Kniva i skrivande stund, imorgon börjar februari och det är fyra veckor prick kvar till sportlovet jag försöker härda ut tills dess.

13 Comments

  1. Det är så skönt ute nu. Kallt, men friskt 🙂 Det är så tråkigt att man inte kan fira på samma sätt som innan. Mitt barnbarn fyller 4 i morgon så det har blivit uppdelade kalas hela helgen.

  2. Vist är det härligt med det vinterlandskapet vi har nu. Snö & kyla. Precis som det ska va när det är vinter. Inte slask en dag & kallt en dag. Utan det är det här vädret vi vill ha. Sen att solen ☀️Lyser är ju bara plus ?❄️.

    Så roligt för dig att se din mamma så glad för sin present ifrån dig ❤️. Du kommer att klara det fram till sportlovet ?❤️

  3. Det såg väldigt isigt ut. Konstigt nog ser det likadant ut här med. Tio minusgrader talar sitt tydliga svar. Men idag sken solen, så det var väldigt vackert att titta på – inifrån en varm lägenhet;-)

  4. Vilken vinteridyll! Jag älskar dessa snödagar, känns äntligen som att det hänt något i coronatristessen. Snö och is är vi inte heller så bortskämda med här på bästkusten. Vad tycker Skilla om snön, leker hon i den?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa