Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Det är ju inte direkt otippad vad jag kommer att skriva här. Men jag handlar så klart väldigt gärna porslin. Ja även fina andra fina saker till hemmet. Jag mår väldigt bra av att ha fina saker att titta på i hemmet. Varje pryl här hemma fyller med mig glädje. Visst kan det låta konstigt men så är det.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


16 kommentarer

 1. Jag är likadan! Det går jättedåligt ihop med min sambo som är minimalist. Han hade tom tomma köksskåp när vi flyttade ihop! 🙈

 2. Jag tycker också om fina saker men köper inte så mycket av det och köper sällan något till hemmet som jag inte har något praktiskt behov av. (blev grymt förnärmad när jag hörde att man ville ge mig ett presentkort på hemtex när jag fyllde år…det var innan man kände mig bättre, nu blir det clasohlsson eller någon teknikbutik) jag snöar mer in på datateknik och liknande.

 3. Vanligtvis handlar jag mat… dryck brukar J stå för 😉
  Men jag har ett gäng fina muminmuggar i mitt skåp och jag tycker det är goa muggar att dricka ur å fina att se på.

 4. Nej, det svaret var inte ett dugg otippat!
  Tycker det är en riktigt rolig hobby du har. Porslinet du köper är alltid färgglatt och väldigt vackert att titta på.
  BP recently posted..Skyltsöndag #299

 5. Nej jag tycker inte det är konstigt. Vi alla mår ju bra av olika saker och porslin är din grej. För mig är det nog böcker.. vilket jag tror du har förstått 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: