Inlägget är i reklam för Payup.

Cover image for Blogga om vad som helst!

Ibland är det bara så att du drömmer. Jag drömmer nog ganska ofta, stundtals funderar jag på vad man bör investera i och vad som inte behövs investeras i. Jag har väl egentligen inga stora lån, visst har jag CSN och så har jag bilen men annars så är det inget jag lånat för. Bilen har jag cirka 2,5 år kvar att betala på, om jag la lite mer pengar skulle det gå snabbare men det känns helt okej i dagsläget att betala det jag betalar.

Jag har dock tänkt att om dessa två år kommer jag sälja min bil som ägs nu till förmån för en i ungefär samma prisklass som jag köpte min för. Missminner jag mig inte så betalade jag 86000 kronor för bilen jag köpte 2018 och var fyra år gammal. Den har dessutom inte gått speciellt långt varken då eller nu, så därmed tror jag i alla fall att jag kan få tillbaka en del när jag säljer den och kanske ta lån på runt 50000 för en bil där om två år. Jag ser det som en långsiktig investering. Jag får en nyare bil, men samtidigt så betalar jag av lite och så blir det någonstans mindre att betala av. Gör jag så här hela tiden sen kommer ju saker bli billigare och billigare.

Vad investerar du i? Har du några lån eller krediter?

Relaterade etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.