Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Min älskade mormor var tvilling. Hon och hennes tvillingbror Örjan föddes den 1 januari 1930. Örjan dog i cancer några år innan mormor, hon dog också i cancer. Jag saknar verkligen min mormor så mycket, tänker på henne varje dag. Jag kan säga att en dröm alltid varit att få tvillingar, vet att många förfasas över den saken. För mig skulle det vara en sådan extrem gåva.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: