Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Loppis & second hand Porslin Skilla vår mellanpudel Specialpedagog

En te-kopp, Rörstrand Sundborn.

Igår kväll kom min mamma och bonuspappa förbi här en snabbis. De överlämnade min tekopp från Rörstrands Sundborn som jag köpt på Marketplace, men även ett paket åt mig. Paketet öppnar jag på min födelsedag den 11 februari, alltså om en vecka och en dag.

När de åkte tog jag en promenad med Skilla. Kom sedan hem, pratade med Lisa och somnade sedan. Sov till strax innan 6:00 idag, nu vankas det jobb hela dagen. Ser framemot morgondagen dock, då efter några timmars jobb börjar helgen för mig! Så efterlängtad!

36 Comments

  1. Så fin koppen var. Du inspirerar mig med ditt porslin så kommer börja samla på en serie nu. Rätt dyrt, men att ta lite åt gången gör så mycket,

  2. sån fin mugg, bra storlek också. 😀 Har en mugg i den storleken själv den är min favorit att dricka kaffe i just pga av storleken haha. Men muminmuggarna är ju ändå min favorit i designen, men dom är ju lite små på sätt är dessa lite lämpligare på den fronten tycker jag. ?❤

  3. Jag känner igen mönstret på servisen. Men kan inte komma på nu var jag har sett den ?. Den är väldigt fin ?

    Rörstrands tillverkning ligger inte långt ifrån där jag är uppvuxen. Det ligger i Lidköping. Från Mariestad där jag är uppvuxen är det ca 5mil till Lidköping. Har vänner som bor där ?.

    Trevligt att få present ?.
    Jag blir ivrig när jag längtar till något. Skönt med helg snart ?

    Kram?❣️

  4. Vilket fint mönster på din nya te-kopp! Det ska bli spännande att läsa vad det andra paketet innehåller. Vågar jag gissa på lite mera finporslin;-)

  5. Så fin! Jag älskar porslin! ?
    Till vardags använder vi swedish grace här hemma, men jag har samlat på mig en gammal variant som då hette nationalservisen med en blå ranka runt. Älskar den och har köpt på loppisar, tradera och andra second hand. Jag har också en kaffeservis som mamma ramlade över på en loppis där alla pengar går oavkortat till barncancerfonden, den servisen hade jag letat efter länge! ✌?

  6. Jag minns tillbaka då jag jobbade i en butik me samma sortiment som Cervera och jag kunde alla de där serviserna utan och innan, de är så fina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.