Visar: 1 - 2 av 2 artiklar
Hälsa & motion Skilla vår mellanpudel

En härlig vinterpromenad.

Befinner mig hos Björn. Åkte ut till honom i Kniva för att ta en promenad med Skilla. Vi gick på åkern och skaren i skoterspåren medförde att vi kunde gå helt obehindrat.

Det är onekligen något underbart med helger. För ett år sedan hade jag absolut inte gått ut, men med Skilla börjar jag uppskatta naturen och att röra på mig. Det är verkligen så himla skönt.

Bloggutmaning

Hur ser en typisk helg ut för dig?

Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag pratade med min bästa vän Lisa om det här nyligen. Just frågan folk fortfarande ställer i form av: Vad ska du göra i helgen? Att det nästan känns som ett hån, för vad är det vi kan göra? Ingenting som det är just nu. Vi har dock några helger grillat korv utomhus. Något jag inte gjort tidigare år, så får ändå säga att det är något helgen för oss. Även att jag går till mina grannar varannan lördag och blir bjuden på pizza. Det är verkligen mysigt måste jag säga.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter