Befinner mig hos Björn. Åkte ut till honom i Kniva för att ta en promenad med Skilla. Vi gick på åkern och skaren i skoterspåren medförde att vi kunde gå helt obehindrat.

Det är onekligen något underbart med helger. För ett år sedan hade jag absolut inte gått ut, men med Skilla börjar jag uppskatta naturen och att röra på mig. Det är verkligen så himla skönt.

32 kommentarer

 1. Vi har fått mycket snö men gissar att ni fått betydligt mer, mitt barnbarn som är varannan helg hos sin pappa i Skattungbyn har säkert över en halv meter snö, men vackert är det ❤ Önskar dig en fin lördag…
  Kort recently posted..I onsdags kväll…

  1. Åh ja det är massor här :). Åh så kul, Skattungbyn tillhör Orsa som jag kommer ifrån. Min mammas man är därifrån med. Tänker om det kanske är någon jag vet vem det är dina barnbarns pappa :).

 2. En hund gör så mycket. Önskar så att jag hade en, Mycket lättare att ta sig ut då. Vädret är superfint nu trots kylan, men den går det att klä sig mot som oftast.

 3. Jag älskar att komma ut och röra på mig året om, men nu börjar det att kännas tungt med min bebismage och sträckorna blir kortare och kortare för varje promenad… och det är tre månader kvar till BF! 🙈
  Anna recently posted..Garderobsrensning

 4. Ibland har jag/vi funderat på att skaffa hund. Precis som du säger så har man inget val som hundägare. Man måste ut för hunden måste göra sina behov. Tror det är en vanesak och i mitt fall latheten som styr. Men jag njuter av dina vintriga bilder här inne i 23 grader;-)
  BP recently posted..Bokmärken och en överraskning

 5. Härligt med en hundpromenad! Förstår dig, jag går sällan ut jag med men kommer ut lite lättare nu när solen är framme mer. Naturen är vacker 😍

 6. Samma här. För ett år sen. Skulle aldrig tänka mig att ta morgon promenader så ofta som jag tar dem nu😊.
  Härligt att ta promenad där ute i stillheten & tystnade.

  Härlig känsla när man upptäcker vad det ger en. Så skönt att gå. Sen komma in å känna att det biter lite i kinderna 😊

  Kram❣️
  Jessi recently posted..Hur ser en typisk helg ut för dig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: