Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Då tänker jag på min mormors pannbiff. Jag kan sakna att äta den, hon lagade den åt mig för hon visste hur mycket jag tyckte om den. Jag var alltid så glad när jag fick det, så gott. Nu när mormor inte längre finns här på jorden kommer jag aldrig mer att få äta den, så är det ju med mat.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


4 kommentarer

  1. Vilken vacker och rolig tallrik/skål! Det måste vara en fröjd att äta ur den oavsett vad den innehåller – ja nästan i alla fall;-)
    Pannbiff med löksås och potatismos – en gammal hederlig svensk klassiker – mums!
    BP recently posted..Onsdagsmix från frysboxen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: