Visar: 1 - 2 av 2 artiklar
Högtider & födelsedagar Porslin

Idag fyller jag ju hela 37.

Så kom dagen då jag fyllde 37. Det har varit en fin dag. Jag började med att åka till jobbet, flera kollegor där sa grattis. Jag köpte lite kexchoklad och bjöd på i personalrummet. Det är covid19 och jag tänkte att det var lite “coronasäkert” i alla fall.

Efter jobbet åkte jag till Katrin på Daily life spa som fixade mina naglar. Efter det åkte jag hem och pratade med mamma en stund.

Sedan öppnade jag det fina paketet jag fick av henne. Den innehöll den fina såskannan i lite mindre storlek än den jag fick i julas av henne. Jag blev så glad, jag hade precis denna variant från Vinranka innan men den gick sönder nu äger jag alltså en igen. Tusen tack mamma!

Jag köpte pizza till mig, William och Björn på American take away som vi ätit idag. Det var uppskattat, nu ser vi på film hos Björn.

Min födelsedag är verkligen jättefin! Tack för alla grattis!

Bloggutmaning

Vad är värdefullt för dig?

Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Värdefullt för mig är att ha en familj. Att umgås med min älskade son William, att få kalla mig hans mamma. Att vi skaffat Skilla till familjen. Att jag har så fina människor runt mig som jag älskar. Att jag får uppleva livet och vara frisk.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter