Visar: 1 - 2 av 2 artiklar
Fika & måltider Högtider & födelsedagar Porslin

Firande av födelsedag.

Nu är det tre dagar sedan jag fyllde år. Jag har dock haft fina dagar sedan dess. I fredags kom Lisa hit på kvällen, hon tog med sig mat som hon bjöd på på grund av att jag fyllt år. Så himla gulligt på alla sätt och vis, det var även så fint att få sitta ner och prata tillsammans. Covid19 begränsar ju de sociala kontakterna, jag träffar knappt någon annars.

Igår lördag så hade jag kalas i Kniva, alltså hemma hos Björn. Jag köpte tårta, bjöd på lite kakor och Björn bakade en jättegod sockerkaka. Jag fick en jättefin bukett med tulpaner och choklad av; Björns mamma, hennes karl Tomas, Williams faster Emma och William farfar. Buketten har jag nu här hemma i köket.

Jag kom ihåg precis att på födelsedagen fick efter att jag bloggar fick jag paket från William. Två jättefina Muminmuggar, jag blev verkligen så glad.

Dessa dagar har varit helt underbara!

Bloggutmaning

Alla hjärtans dag idag, firar du?

Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nej jag brukar inte fira. Jag fyller år den 11 februari så i och med det har aldrig Alla hjärtans dag varit en dag som firats här. Men vem vet, kanske jag firar idag trots att jag inte tänkte det just nu. Dagen är ju lång.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter