Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Alla hjärtans dag idag, firar du?

Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nej jag brukar inte fira. Jag fyller år den 11 februari så i och med det har aldrig Alla hjärtans dag varit en dag som firats här. Men vem vet, kanske jag firar idag trots att jag inte tänkte det just nu. Dagen är ju lång.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

4 Comments

  1. Ja lite firar vi här. Jag står för överraskningar ♡
    Lite extra gott på bordet och choklad/cava/ jordgubbar.
    Ha en fin Alla hjärtans dag
    Kram

  2. Har inte firat. Mina föräldrar var över en sväng på en bit paj (ända som vi träffar i dessa tider) men det är de nästan varje söndag. Här i finland är det många som kallar det för vän-dagen i stället. Fint tycker jag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa