Visar: 1 - 3 av 3 artiklar
Länkregn

Länkregn – Social media support & share group.

Det är verkligen evigheter sedan jag deltog i ett länkregn I Facebookgruppen Social media support & share group (gå gärna med där du också) så det var onekligen på tiden. Nedan följer några jättefina bloggares inlägg. Passa på att läs och lär känna lite nya människor.

Hannafialotta skriver om: Vad är Pilates.

Mirre skriver om: Ska man föredra datorn?

Amandizan skriver om: Ljuset är på väg tillbaka, hur märker du av det?

Bloggutmaning

Slarvighetens dag idag. När är du riktigt slarvig?

Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Haha, nu ska sanningen fram med andra ord! Nej men låt mig fundera då. Jag skulle säga att det främst är när jag är trött som nu. Jag har en väldigt märklig trötthet i kroppen sedan i höstas. Det är som att kroppen bara vill en sak och det är sova, den orkar knappt något annat. Det var som förra veckan när jag, Björn och Skilla tagit en promenad tillsammans. Då sa Björn: “Jag vet en som kommer somna när vi kommer tillbaka, och det är inte Skilla”. Han menade mig, och visst var det så. Jag totalt slocknar hela tiden. Somnar vid tv:n, går och lägger mig vid 20:00 och är då helt utmattad. Halvsover vid lunch på jobbet… Nu var det inte sömn jag skulle prata om utan slarvighet, men detta medför att jag blir slarvig. Jag låter disken ligga kvar i diskhon istället för att diska upp den direkt. Eller dammar bara när jag orkar trots att jag egentligen borde damma varje dag…

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter