Visar: 1 - 2 av 2 artiklar
Högkänslighet Skilla vår mellanpudel

En ny veckan, en ny måndag.

Då var det måndag igen då. Jag spenderade helgen hos Björn, eller ja åtminstone lördagen och söndagen. Vi drack lite öl ihop, tog promenader och åt god mat. William lagade jättegod sushi till oss, det smakade godare än köpt. Är det något han är bra på så är det verkligen att laga mat.

Jag har verkligen haft det otroligt trevligt annars, en sån där fin helg i väntan på lovet. Det är något jag ser så mycket framemot, jag tror aldrig att ledighet varit så stor längtan inom mig som detta läsår. Jag vill bara vara med familjen, längtar också efter något nytt i livet som jag skrivit tidigare och vem vet kanske något nytt kommer att ske. Jag tänker någonstans att sämre än så här kan man inte ha det, jag har varit på botten ett tag så nu borde väl jag få sats för att komma till ytan. Det finns inte på världskartan att jag tänker drunkna i det helvete som är just nu och det handlar inte om covid19.

Bloggutmaning

Vad är du riktigt glad över?

Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Först och främst min familj, där självklart Skilla är en del. Sedan mina underbara vänner som jag tycker så mycket om. Jag är så himla glad över dessa människor som jag har i mitt liv, som jag verkligen älskar och vill bevara hos mig för alltid.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter