Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Högkänslighet Skilla vår mellanpudel

En ny veckan, en ny måndag.

Då var det måndag igen då. Jag spenderade helgen hos Björn, eller ja åtminstone lördagen och söndagen. Vi drack lite öl ihop, tog promenader och åt god mat. William lagade jättegod sushi till oss, det smakade godare än köpt. Är det något han är bra på så är det verkligen att laga mat.

Jag har verkligen haft det otroligt trevligt annars, en sån där fin helg i väntan på lovet. Det är något jag ser så mycket framemot, jag tror aldrig att ledighet varit så stor längtan inom mig som detta läsår. Jag vill bara vara med familjen, längtar också efter något nytt i livet som jag skrivit tidigare och vem vet kanske något nytt kommer att ske. Jag tänker någonstans att sämre än så här kan man inte ha det, jag har varit på botten ett tag så nu borde väl jag få sats för att komma till ytan. Det finns inte på världskartan att jag tänker drunkna i det helvete som är just nu och det handlar inte om covid19.

20 Comments

 1. Vilken fin helg ni haft, ska han bli kock, er William? Sushi är så gott, men jag har aldrig gjort det själv.
  Jobbigt att känna så som du gör, hoppas det kommer någon förändring så som du behöver.

 2. Så mysig helg du verkar ha haft. Det är du värd ❤️. Så mysigt & trevligt att bli bjuden på mat. Då kanske ni har en kock i familjen i framtiden hos er ?.

  Vad bra att din efterlängtade ledighet är här nu då ?.

  Jag ber för dig att du får komma upp till ytan & må så bra som du är förtjänad värd till att göra ??❤️

 3. Låter som en helt underbar helg 🙂 Jag tog också öl i helgen fast lättöl och hade så mysigt med sambon 🙂 Ville inte helgen skulle ta slut – helt underbart 😀 skönt att höra att allt är bra igen min fina vän – Jag vill inte att någon jag tycker bra om ska vara på botten 🙁

 4. William lär nog bli kock ska du se. Visst vore det roligt!!!

  Håller verkligen tummarna för dig att du får må riktigt bra igen. Vet ju inte vad som är fel. Troligen vet du det inte heller riktigt. Eller så kanske du vet, men har ingen aning om hur du ska tackla problemet. Men som du vet är du väldigt duktig på att lösa ”kriser” med din målmedvetenhet. Så… Många styrkekramar:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa