Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Då får jag väl berätta att jag kan stå på tårna. Jag kan alltså det på riktigt, stå på tårna. Jag kan bära upp min kropp på stortån och stå där en stund. Tränade upp denna sak på högstadiet, tog en hel del tid och på den tiden fanns inga Youtubevideos och heller inga danskurser längre i lilla Orsa. Så jag övade hemma själv, för jag har gått på dans. Showdans under mellanstadiet, jag ÄLSKADE att dansa och sjunga. Kan ibland längta tillbaka till den tiden i livet.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

6 kommentarer

  1. WOW! Nu blir jag riktigt, riktigt impad! Otroligt! Du kunde ju kunnat bli balettdansös med en sådan talang. Du hör väl min applåd hela vägen från Täby till Falun!? Hoppas det:-)
    BP recently posted..Onsdagsmix

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: