Visar: 1 - 2 av 2 artiklar
Högkänslighet Specialpedagog

Att falla ihop på golvet hos sin granne.

Idag börjar sportlovet för mig. Blev dock sjuk igår, ska till läkaren imorgon. Det är inte covid19, utan en stressreaktion. Jag ramlade helt enkelt ihop igår, skulle lämna Skilla till min fina vän och granne Jennie som är hundvakt. Kroppen vek sig och jag föll ihop på deras hallgolv. Ringde vårdcentralen som sa att: “Du ska hem på en gång” samt gav mig en läkartid imorgon klockan tio.

Jag har stressat alldeles för mycket. Dels är det en helt vidrigt arbetsbörda nu med covid19 och pandemin, men jag har även bytt jobb och sedan varit skadad i höstas. Kroppen sa ifrån och jag får se vad läkaren råder mig till imorgon.

Bloggutmaning

När telefonen ringer så…

Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Brukar jag snabbt kolla vem det är som ringer. Är det något nytt nummer tycker jag alltid att det är jobbigt. Jag ogillar telefonförsäljare, jag är visserligen NIX-kund men de ringer ändå ibland. Avskyr det verkligen!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter