Skilla fick gå till frisören i torsdags, det var dags. Dels för värmen men även för att pälsen började ta till sig kvistar och liknande. Pudlar fäller ingen päls, det medför att de måste klippas då och då. Jag men även William tar så klart hand om hennes päls, men sedan blir det tillfällen när hon måste klippa. Speciellt inför våren så hon ska slippa svettas.

När jag hämtade henne hade frisören på Trimmis här i Falun satt en rosett vid örat på Skilla! Hon blev så galet söt, min lilla flicka!

Jag har sagt det så många gånger, hur tacksamt det känns att Skilla kommit till familjen och mig. Hon ger mig sådana lyckostunder, jag behövde och behöver henne så otroligt mycket. Vi är liksom ett team jag och Skilla, dessutom är jag så glad över hur självklar plats hon fått i vår lilla familj.

22 kommentarer

  1. Måste vara skönt för djuren när de får bli klippta. Hon blev himla fin. Tycker det är gulligt av frisörerna att sätta en rosett på vovvarna när der nyklippta. Det gör mina föräldrars hundfrisör med 😊

  2. Så söt <3
    Pudlar lär ju vara allergivänliga just på grund att de inte släpper hår som till exempel mina två juveler 🙂

  3. Skilla blev så galet söt med rosetten på örat 😍 Så härligt att hon har fått en sån självklar plats i eran familj. Den känslan känner jag så väl igen när man känner att man behövde ett djur i sitt liv. Jag tror att jag också skulle behöva något husdjur.
    Jennysvardag recently posted..Singelmamma

  4. Så fin hon blev. En hund som inte fäller är ju perfekt, även om dom måste till frissan ibland. Ja de små liven blir helt klart en del av familjen, något inte någon som inte har djur kan förstå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: