Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Om du skulle behöva lämna hus och hem, vad skulle du ta med dig?

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Om jag var tvungen att lämna hus och hem, då tänker jag att det är krig eller någon katastrof som sker. Jag skulle då direkt försöka att ta alla foton. Det är så många minnen där, saker jag vill ha kvar. Jag skulle vilja rädda mina minnen, men samtidigt är det så mycket här hemma jag vill ta med mer. Smycken, tavlor? Det är verkligen något jag skräms så ofta av att hamna i en katastrof och behöva bli av med allt. Självklart är familjen viktigast, men om jag tänker det materiella. Familjen känns så självklar att den är med.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

9 Comments

  1. Familjen såklart.. Men i det materiella så min dator och laddare. Det är där jag har mina bilder. Jag får hoppas att vid en ev katastrof att det fortfarande finns el??

  2. Spontant skulle jag svara fotoalbum, men det är ju så många att det nog knappast är möjligt. Ska fundera vidare på den svåra frågan som jag tänker besvara imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa