Bloggutmaning

Det är ganska tråkigt att fler inte känner till…

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Då säger jag hur man beter sig vänligt mot andra i en diskussion. På nätet haglar påhoppen så fort någon inte tycker som en annan. Det där är skrämmande, visst får man tycka och tänka vad man vill. Men man får inte säga allt man tänker!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

12 Comments

 1. Skillnaden till att vi inte får tycka och säga vad vi bill. Dock får tidningar skriva vad de vill sin sin egna fördel.
  Borde inte de få något straff/ bota när de trampar i klaveret?
  Ha en riktig fin dag!
  Kram
  Biggeros recently posted..Be happy Sevilla‼

 2. Framförallt är det väldigt viktigt att skilja på sak och person. Vi behöver inte tycka lika men diskussionen ska hållas på en snygg nivå.

 3. Jag håller med dig. En del människor har inget filter utan bara hasplar ur sig saker. Sådana människor är socialt inkompetenta enligt mig. Sedan finns det ju dom som är ännu värre och säger saker för att direkt såra. Ibland blir jag så trött på människor. kram
  lisa recently posted..Andra chansen och shopping

 4. Som tur är är bloggvärlden ändå ganska förskonad av påhopp och smutskastning. Som Znogge säger, man måste kunna göra skillnad mellan sak och person. Personangrepp är aldrig okej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: