Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Jag önskar att någon berättat för mig som tonåring att…

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Att livet som vuxen inte alls var som jag trodde. Att även om livet känns pest och pina, så finns det något fint bakom hörnet. Jag önskar att jag fått veta hur mycket vackert som väntade mig där som ung. När jag var osäker, att jag kunde fortsatt leka med Barbie trots att jag var tretton. Det var okej du kan leka så länge nu vill, du behöver inte sluta för att du tror att du ska bli utfryst. Vem bryr sig? Var den du är istället! Som vuxen ser du tillbaka på att du slutade leka med en viss sorg, du borde lekt så mycket längre när det var vad du egentligen ville.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

13 Comments

  1. Jag vet faktiskt inte vad jag skulle ha svarat på den frågan. Kanske fick jag veta vad jag behövde eller kanske kan man inte förbereda sig för allt…

  2. Ja, så himla tråkigt o sorgligt när man var tonåring att man ofta kände att man behövde göra som alla andra för att passa in och inte bli utfryst 🙁

  3. Ja Du när jag ser tillbaka å jämför med den öppenhet jag å Elin har så saknar jag att min mor berättade både det ena å det andra för mig… jag frågade min mor om detta häromdan å fick till svar att så gjorde man inte förr… kanske hon har rätt eller så var det mer att min mor icke kände sig bekväm då det gällde sex å liknande.

  4. Med facit i hand så… Man är ju alltid klokare i efterhand, tyvärr. Gissar att du inte gjorde/gör samma misstag med William…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa