Fem en fredag

Fem en fredag v. 10: Trendigt.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad var mest trendigt under dina tonår?
 2. Hur har du omedvetet någon gång varit trendig?
 3. Vilken trend skulle du vilja se kommer tillbaka?
 4. Vilken trend skulle du aldrig anamma?
 5. Vad vill du ska bli en trend?

Vad var mest trendigt under dina tonår?
Min tonårstid sträcker sig från 1997-2004 (året jag fyllde 20). Jag avverkade stringtrosor ovanför byxorna (extremt låg midja) hotpants från JC med trekvartströja. Magtröjor, Miss sixty jeans, Fruit of the loom, Crocker och även fejkskinnbyxor. Ormskinnsjackor, platåskor… OCH Fila, kan för guds skull inte glömma FILA och massor med små hårklämmor i håret.

Hur har du omedvetet någon gång varit trendig?
Tror aldrig jag varit det?

Vilken trend skulle du vilja se kommer tillbaka?
Kanske mer från 20-talet då. Den tiden var det så galet vackra kläder på.

Vilken trend skulle du aldrig anamma?
Det som är trendigt nu. Är för gammal för sånt där.

Vad vill du ska bli en trend?
Jag vet inte, just trender är väl inget jag lägger så stor fokus på. Tänker att det som är säkert är bra.

27 Comments

 1. Stringtrosorna som skulle synas…. herregud så vidrigt det vad! Vi var tonåringar ungefär samtidigt, jag är två år äldre än dig… 😉 Usch, så man såg ut ibland 😂

 2. Det bästa är om man bestämmer alldeles själv och väljer med egen blick och näsa! Möjligen blir det trendigt, men om inte – vem bryr sig? Ingen i vuxen ålder, väl?

 3. Absolut ÄLSKAR dina naglar! Så himla snyggt, färgglatt och fräscht! Ja, när du var i tonåren var jag ju redan vuxen, så dessa trender som du genomlevt under åren 1997-2004 har gått mig förbi, förutom FILA, som förresten även min man “drabbades av”, liksom Fruit of the Loom. Just det märket var av himla bra kvalitet:-)

 4. Men är det inte så att killarnas kalsingar också skulle synas? I alla fall gällde det mina två barnbarnpojkar. Lika fult det…Men, ännu mera ogillar jag när killarna har byxorna nere vid rumpan så skåran syns…huva…och värst är när gamla gubbar gör likadant!
  Paula recently posted..Fem-en-fredag # 10 Trendigt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: