Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag har badat i badkaret, något mer vinterbad än så blir det inte för en fryslort som mig.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


15 kommentarer

  1. Nej! Inget vinterbad för mig – provade den stora badbaljan maken tillverkar åt mig och det var skönt riktigt riktigt varmt – så som jag vill ha badet.

  2. Jag som inte badar utomhus under sommaren skulle aldrig komma på tanken att bada utomhus i en isvak mitt i vintern. Tack men nej tack.

  3. Jag utebadade inte ens 2018 när det var så varmt… som barn och ungdom badade jag var dag trots att det regnade och även som vuxen badade jag och min man nakna i vår skogssjö efter dagens slit med hö i värmen och fick bort allt boss från kropp och hår…. Men en isvak näääää inget för mig men som undom hade jag bog utmanat mig….
    Kort recently posted..Blev så glad igår 😁….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: