Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Då tänker jag genast på sommaren, den är så nära nu men ändå så långt borta. Jag vet att när vi passerar april går tiden så fort. Men tills dess? Tiden känns onekligen långt bort samtidigt. Jag längtar så efter sommaren, den underbara fantastiska sommaren.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

8 kommentarer

  1. I och med att dagarna har blivit kännbart längre förkortas väntetiden på sommaren en aning för mig. Om solen kom fram då och då skulle det kännas ännu bättre, men kan ju inte få allt här i livet;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: