Började dagen med att åka till Borlänge. Eller jag lämnade Skilla hos Björn först men efteråt. Fixade fransarna och det var riktigt skönt att få lite påfyllning.

Är hos Björn just nu, gör inget speciellt men det kan vara skönt med sådant också.

19 kommentarer

 1. Jag kan förstå att det kändes skönt att fylla på fransarna. Jag tycker att det ser så fint ut med långa fina fransar, skönaste är väl att slippa ta på mascara? Vad härligt att bara vara ute hos Björn och inte göra något speciellt 🙂
  Jennysvardag recently posted..Härliga lördag

 2. Någon gång får du förklara det med dina fransar. Alltså lösfransar har jag sett och vet hur de sätts ditt. Sedan finns det ju serum som jag själv använder för att få längre och tätare fransar. Det funkar. Men det verkar finnas ytterligare en metod – din. Du får gärna förklara någon gång.

 3. Jag vill också göra mina fransar. Så smidigt ju att alltid vara ”sminkad” fast man inte har en droppe make på ögonen. Skönt med en dag där man bara hänger och inte gör så mycket. Behövs verkligen för att ladda batterierna. Man måste ju inte alltid göra en massa grejer. 🙂
  Hannas krypin recently posted..En lista från dagen

 4. Det är alltid trevligt att ta hand sig själv. Göra något man mår bra av göra. Göra något på egen tid.
  fransarna blev jättefina på dig 😃👍
  Kram❣️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: