Igår fick jag mina fransar fixade. Jag åkte till Björn som jag skrev, här blev jag kvar. Åt middag och Björn bjöd på Prosecco och så delade vi på lite öl. Tittade på tv gjorde vi också, William har sovit över hos en kompis. Där har det nog spelats hela natten skulle jag tro.

Jag vaknade till strålade solsken här ute i Kniva. Det blåser visserligen men solen skiner, det är helt magiskt ändå! Tänk att vi börjar gå mot riktig vår nu.


30 kommentarer

 1. Att våren är så nära gör mig superglad och -taggad. Visst känns coronalivet lite lättare nu? Nya fransar låter som världens lyx – men så underbart! Det är de små sakerna som gör det, har varit dålig på att fixa mig det senaste året och har börjat sakna det. Har inte ens klippt håret på all denna tid, vilket jag kommer få ångra bittert. Men egentligen borde jag ju tjusa till mig nån gång, bara för att, för känslans skull. Fransarna ramar in dina vackra ögon till fulländning, jag tycker du har en sån himla fin ögonform. Stora ögon har du också.
  Sandra Jönsson recently posted..Fåglar i svensk poesi av Sten Hidal

 2. Det låter som att du har haft det väldigt bra måste jag säga. Prosecco har jag aldrig testat, är det rosévin? (Frågar med risk för att verka dum… 😛 )Tror också att William varit uppe länge och spelat. Solen har lyst här med men vinden är kall. Hade tur imorse när jag skulle träna och solen lyste så fint 🙂
  Hannas krypin recently posted..Bilder från en söndag

 3. Låter som en mysig avslut på dagen & en mysig lördags kväll 😊

  Mm blåser en hel del. Verkligen skönt att solen är verkligen på G. Kanske är vår stormar 😊

 4. Kul att få fransarna fixade 🙂 Vaknade också till solsken – som man saknar solen alltså annars faller snön eller så är de mulet o trist 😦 låter ju helt fantastiskt att ta en öl så där och så där, bara må gott mysa och rå om varandra
  Blondina recently posted..DAGENS MIDDAG

 5. Visst är det härligt att våren närmar sig – vi har inlett grillsäsongen och ätit på terassen. Har aldrig provat fransförlängning, tycker det ser så fint ut på dig men med glasögon är det ganska hopplöst så de kommer att röra glasen hela tiden.

  Du verkar i alla fall haft en mysig avslutning på helgen…. skönt det.

 6. Va kul att han kunde va hos en kompis o härligt o kunna ha lite sol äntligen 🙂 det behövs för kropp o själ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: