Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nej det kommer jag inte att göra, för mig är det självklart att alltid tänka på allas rätt till att vara olika. Men jag vill inte gå med udda strumpor för den saken. Gjorde det för några år sedan och störde mig hela dagen, jag gillar när saker matchar och för mig var det ingen lätt sak med udda strumpor.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

8 kommentarer

  1. Tycker det är lite roligt med att rocka sockor. Å då jag har ett antal färgglada strumpor i olika färger så rockar jag faktiskt. Hade dock glömt dagen om du inte hade påmint mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: