Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Helt klart när barn drar spadar mot stenar och asfalten. JAG bokstavligt ryser av det ljudet, avskyr det något enormt!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

15 kommentarer

  1. Imorgon eller rättare sagt idag ska du få veta vilket ljud som jag reagerar på. Å jag är säker på att du kommer hålla med mig;-)

  2. Det finns många ljud jag inte klarar, det värsta måste vara när man drar en kniv mot en tallrik, jag ryser till och med nu är jag skriver detta, haha, Jag är hörselskadad och är extremt ljudkänslig, man kunde ju tro att det var tvärtom, men så är det tyvärr inte.
    marianne recently posted..Återgår till vardagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: