Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Specialpedagog

Ingen rast, ingen ro.

Idag är en sådan dag när jag bara säger, pjuh! Allt har gått i ett, jag har bara jobbat så gott som hela dagen. Möten, på möten, på möten. Hann inte få min rast när jag skulle så fick bli mat på McDonalds något som gav ångest eller gav, har gett ångest.

Jag jobbar till 19:00 idag så är inte klar ännu, men det blir nog bra. Längtar efter att få ledigt, imorgon blir det i alla fall lite mindre stress och sedan kommer skärtorsdagen som är galet efterlängtad. Det ska bli så skönt med ledigt och att vila upp sig.

4 Comments

  1. Att äta på McDonalds då och då ska absolut inte framkalla ångest. Gissar att vi alla mera eller mindre regelbundet ”syndar” hos McDonalds, Max eller Burger King. Jag gör det i alla fall. Vissa ungdomar äter den maten varje dag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa