Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag svettas hellre än jag fryser. Detta brukar folk uppröras över, tydligen är det värre att svettas. Själv svettas jag hellre än att går runt och huttrar. Svettas du är det bara att byta om till mer lättsamma kläder, fryser du? Då finns det knappt något som går att åtgärda. Eller ja, för mig är det så!

Glöm inte bort att ny utmaning finns ute. Den hittar du här.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


9 kommentarer

  1. Jag håller med dej, hellre svettas än frysa, att frysa och inte ha något extra med att ta på sej är hemskt, och ibland fryser jag hur mycket jag än ta på mej.
    marianne recently posted..Hockey

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: