Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Showing: 1 - 2 of 2 Articles
Fika & måltider

GWs rödvin och påskmat.

Befinner mig hos Björn. Vi har druckit lite av GWs rödvin (jättegott) samt ätit påskmat. Ligger nu på soffan och kommer garanterat inte vara vaken mycket länge till. Är helt galet trött, så är det ju ibland.

Jag lyssnade på P3 dokumentär idag om bussolycka i Sveg där massor med ungdomar blev skadade och 3 dog, så otroligt gripande avsnitt lyssna du också.

Bloggutmaning

Första april idag, och skärtorsdagen dagen till ära. Vad gör du idag?

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Först kommer jag att jobba till 11:25, sedan går jag på påsklov. Tanken är att åka ut till Kniva och äta påskmat tillsammans med William och Björn. Men får se ibland ändras planerna och då blir det en annan dag. Påskkärringar brukar det dock aldrig komma förbi några här så skärtorsdagen blir nog lugn.

Sedan är det första april, luras gör jag inte. Däremot fyller mina syskon år! Brorsan fyller 32 år och syrran fyller 24 år. Så antar att de båda på olika platser firar en glad födelsedag.