Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Först kommer jag att jobba till 11:25, sedan går jag på påsklov. Tanken är att åka ut till Kniva och äta påskmat tillsammans med William och Björn. Men får se ibland ändras planerna och då blir det en annan dag. Påskkärringar brukar det dock aldrig komma förbi några här så skärtorsdagen blir nog lugn.

Sedan är det första april, luras gör jag inte. Däremot fyller mina syskon år! Brorsan fyller 32 år och syrran fyller 24 år. Så antar att de båda på olika platser firar en glad födelsedag.

10 kommentarer

  1. Både första april och påsken har känts så långt borta i tanken, och så är det plötsligt här! Lurad har jag inte blivit än (vad jag vet… :)) och brukar inte luras heller, men skönt ska det bli med långhelg. Och hoppas du kommer njuta av ditt påsklov. 🙂

    Det brukar inte komma några påskkärringar hit heller, men får se senare idag om några vågar sig ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: