Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hälsa & motion Skilla vår mellanpudel

Skilla bland scillor, och älgmöten.

Idag tog jag och Skilla en promenad med våra grannar, Jennie och Calle samt deras två hundar Ville och Akilles. Jag passade på att ta foton på Skilla bland några scillor vid huset jag vi bodde innan flytten.

Några timmar senare tog jag och Skilla bilen ut till Björn. Vi tog en skogspromenad tillsammans, mot slutet av promenaden hör jag hur det brakar i skogen och där är en ÄLG jag fick verkligen panik rent ut sagt! Tur att jag hade Björn med mig för han behöll ett helt annat lugn än jag som försökte skynda hemåt!

Nu väntas mat här hos Björn. En fin påskafton är det absolut!

14 Comments

  1. Å du lägger inte upp ett bildbevis på älgen!!!???? Skojar bara, förstår att du ville bara springa därifrån. Mot en älg har man ju ingen chans om man inte har en bössa med sig vill säga;-)

  2. Hihi ´fnissa lite då jag läste du hade Björn och Älg där, men såklart toppenbra att han var där så du kunde känna dig tryggare, härligt att ni påskar tillsammans

  3. Man är inte så stor då man står öga mot öga med en älg. Råkade ut för det påväg hem från jobbet en gång. Stod i vägen för hans flyktväg och älgen var så stressad. Såg även rubrikerna framför mig. ”Ensamstående fyrabarnsmor ihjälsparkad av älg på väg hem från jobbet” Det går att skratta åt det nu, men var inte så tuff just då.

  4. Läskigt o stöta på en älg men tur att du inte var ensam och att du hade någon med dej. Härligt med promenad och jätte söt hund ?

  5. Älgar är verkligen stora djur – jag glömmer aldrig hästarnas förvåning när de plötsligt fick se en älg kliva över staketet genom deras hage och över staketet på andra sidan… lätt som en plätt, bara ett lite högre kliv än vanligt.

    Fina bilder på Skilla <3

  6. Mäktigt möte med älgen, ändå. För att vara ärlig hade jag också blivit rädd, lite chockad och möjligen paralyserad först. Ni verkar haft många fina naturmöten, är det svanar jag ser på ena bilden? I går såg jag också mina första scillor för i år. Tycker det är vackert när hela marken täcks av dem.

  7. Vilken bra dag det blev och ett spännande möte. Älgar är dock väldigt stora djur så jag håller mig helst på avstånd från dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa