fbpx
Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Är gatorna fria från grus där du bor?

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Grus finns det fortfarande kvar. Dock tror jag att det snart kommer att sopas bort. Jag vill minnas att det brukar vara grusfritt någon gång i april, det ser jag framemot. Det är helt klart ett av många vårtecken.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

10 Comments

  1. Haha, vilken fråga! Var tvungen att kolla ut för att ens märka om det fanns eller inte. Och just utanför mig är det grusfritt just nu.

  2. Det tycker jag nog att de är. Har faktiskt inte tittat så noga men hade nog reagerat om det hade funnit. Här saltas mest tyvärr.

  3. Visst är det ett vårtecken när gruset försvinner från gatorna och trottoarerna. Det syns tydligt på hallgolvet också, då grushögen även försvinner där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: