Björn tog med mig och Skilla till Jungfruberget idag. Jag har aldrig varit där tidigare och Skilla hade det trevligt. Alltid lika skönt med promenader. Jag mår bra av att röra på mig och det gör så klart Skilla med.

Annars har jag haft möte med studiegruppen idag, vi skrev på vårat arbete i selektiv mutism. Sedan så råkade jag tappa telefonen ur fickan så nu har den en grön pixelrand längst ner. Ringde försäkringsbolaget så kan antingen bli en ny telefon (lagad begagnad) eller får tillbaka motsvarande värdet på telefonen idag. Byte av detta skulle gå på 3600 kr… Så ja får väl se hur det blir. Telefonens abonnemang går ut i juli, och tanken har väl inte varit att ta ett nytt abonnemang direkt.

Ja annars är det väl ganska lugnt i alla fall, hemmet är städat och i skrivande stund ligger jag på Björns soffa i väntan på mat.


24 kommentarer

 1. Att gå i skogen är så skönt och även rofyllt, det mesta man möter är träd och en och annan hund ägare. Om man inte går vi löparspår 🙈 Så härligt det låter att ligga i soffan och vänta på att maten ska bli klar😀
  Jennysvardag recently posted..Extra pengar

 2. Låter som en helt okej dag, bortsett från mobilen såklart. Ingår mobilen i en vanlig hemförsäkring? Hoppas det, för jag har ingen extra försäkring för mobilen…
  BP recently posted..Tråktorsdag

 3. Så härligt att komma ut på en långpromenad. Lite sämre dock med telefonen men olyckan är snabbt framme. Du får väl fundera lite på hur du ska göra.

 4. Härligt med en promenad det mår man ju alltid bra av. Det är verkligen inte kul när telefonen ens går sönder och man kan inte använda den. Hänt mig en gång för några år sedan, inte kul 🙂

 5. Skönt med en promenad.
  Det var väl onödigt att tappa mobilen & få en spricka i den 😉. Jag hoppas att det ordnar sig med din mobil.
  Ha en skön fredag & helg! 🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: