Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Showing: 1 - 2 of 2 Articles
Hemma hos mig

Årets pelargon Astrid 2021. Kniva trädgård.

Jag såg för några veckor sedan att årets pelargon var denna ljuvliga blomma. Färgen och framförallt blommans utformning gjorde att jag visste att denna vill jag ha. Jag skickade därmed Björn till Kniva Trädgård igår för att köpa den åt mig. Björn bor i Kniva och jag vet att mycket som säljs där går snabbt åt, så det kändes fint att fått tag på den.

Nu börjar verkligen säsongen för blommor på balkongen. Jag har även tänkt plantera lite hemma hos Björn i år igen. Förra året köpte jag en eukalyptus, men den började växa först mot hösten och dog sen när jag plockade upp den från jorden. I år ska jag köpa en ny, men plantera i kruka istället.

Nu ska ingen tro att jag har intresse för blommor. Nej till saken hör att jag bara älskar att kunna göra fina buketter, samt att det känns somrigt att ha fin balkong. I år har jag dessutom två balkonger så nu ska inredas för hemtrevlighet.

Bloggutmaning

En färg du aldrig kommer se mig i…

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Då säger jag orange, för det är en färg som gör min vita hy till likt ett spöke. Nej jag undviker definitivt skrikiga färger, folk förstår inte innan de ser mig i den färgen.