Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Showing: 1 - 2 of 2 Articles
Ätstörningar Högkänslighet

Jag har svårt för glada människor, vad har de att vara glada över?

Just idag ställer jag mig precis den frågan, vad har alla glada människor att vara glada över? Jag vaknade tre i natt med världens ångest. Ångest inför att återigen komma tillbaka till jobbet, allt detta med pandemin och stressen som är till följd av denna. Att kunna hålla sig hemma en hel vecka, och sedan råka ut för att smittas igen när direkt när jag kliver in på jobbet.

Det är en trötthet över mig, trött på så mycket. Något jag ska göra idag är i alla fall att jobba, efter jobbet fixa mina fransar och är väl hemma runt 19:00 idag. Det snöar som sjutton här i Falun, förbannat skitväder rent ut sagt. Längtar så till semestern, det är två månader till sommaren. SÅ månader bort!

Bloggutmaning

Det var en gång…

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

En tid när jag trodde att skolyrkets fackförbund faktiskt lyssnade på vad sina medlemmar ville ha. Det där var ett stort skämt, och efter nya HÖK21 kände jag bara att nu går jag ur facket. Jag trodde någonstans att vi skulle få något mer denna gången, men de la sig platta som vanligt. Trots att medlemmar verkligen skrikit och bett dem om att göra något. TROTS att medlemmar sagt att vi är redo för att strejka, så tog lärarfacken återigen bort från strejkrätt. Som en fin ”coronabonus” ska vi få 2000 kr. Dessa två 2000 kronor baseras på tjänstgöringsgrad och självklart ska de skattas på. Kommer ju junilönen och jag kände bara att det var ett skämt. Det var en gång jag trodde att facket stod på sina medlemmars sida, men det är en annan gång nu och jag tänker gå ur.