Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

I november och slog upp knät. I veckan tog jag en promenad runt olycksplatsen och försökte såg vart jag ramlat under dagtid. Tittade på trädet jag låg under när Björn knöt om sin jacka för mitt ben, och såg vart ambulanspersonalen och hämtade mig. Så otroligt märklig känsla alltihopa.


8 kommentarer

 1. Minns dina dramatiska bilder som du mejlade. Déjà vu-upplevelsen idag var kanske inte direkt roligt, inte skoj alls skulle jag säga. Men kollade/såg du vad det var som orsakade denna otäcka skada? Nåt måste det ju ha varit, alltså nåt som inte heter rot eller mossa.

 2. Jag kan tänka mig att det var en märklig känsla att vara tillbaka på platsen som du ramlade och fick grenen i benet. Jag kan även tänka mig att du kanske fick lite Flashback av att se plasten där det hände och där ambulansen kom och hämtade dig. Är såret helt återställt nu? 🙂
  Jennysvardag recently posted..Efterlängtade fredag

 3. Låter som en riktigt ordentlig vurpa. Tur att du fick vård. Jag har gjort ramlat några gånger men det är oftast att jag totalt missbedöm avstånd till något.

 4. Vad modigt att du gick till olycks platsen. Jag vet hur du känner. Det är märklig, & en skrämmande känsla. Att va på den platsen något dramatiskt hände.
  Jag själv blev påkörd på ett övergångsställe i nov 2019.
  Man måste gå vidare.
  Kram❣️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: