Suttit hela dagen i studier, känns så skönt med helg nu. Hela förmiddagen hade vi en engelsk föreläsare på och jag känner helt ärligt att hela huvudet är slut nu. Jag har sovit dåligt hela veckan så det är säkert även därför. Att sova för få timmar gör ju att kroppen inte riktigt orkar sen.

Har i alla fall städat här hemma, och nu går jag på helg! En efterlängtad helg på alla sätt och vis.

3 kommentarer

  1. Ja att sitta och lyssna pp föreläsningar en hel dag tar på krafterna. Hoppas att du får vila dig i helgen och få komma ut i naturen=)
    Trevlig lördag <3
    Kram

  2. Ja sover man sämre så märker man det i kroppen. Förstår att du är helt slut i huvudet. Så kände jag med i går när jag hade läst i min kurslitteratur svenska 1. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: