Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Visste jag inte att Skilla skulle bli en del av vårat liv. Jag hade ingen aning om att jag skulle flytta hit där jag bor nu. Jag var nästan färdig specialpedagog, det har hänt en hel del sedan dess, ett går kan göra mycket.

10 kommentarer

  1. För ett år sen trodde jag aldrig att viruset skulle ställa till det så för oss. Att det har påverkat så många människor osv. Trodde inte heller att vi skulle vara ute så mycket, att man ser familjer vara ute med sina barn på ett helt annat sätt osv.

  2. Fint att Skilla bor hos er och ja på ett år händer det mycket, hoppas att nästa år har mer roligt att erbjuda än detta, för än så länge är det ju bara begränsningar. Samt så fint att hon kom till dig, hur gammal är Skilla? Roligt att du nu är färdig specialpedagog också, förstår att en del är overkligt att tänka tillbaka på och man stannar upp och inser att ja det är ju faktiskt sant.
    Mirre recently posted..Tema färger och svar på covidtest

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: