Så var det alltså måndag. Denna helg gick riktigt fort men har också varit väldigt bra. I fredagskväll tog jag och Lisa en promenad med hundarna runt Kålgårn här i stan och likaså gjorde vi i lördags. På söndagen tog jag en längre promenad på förmiddagen och på eftermiddagen åkte jag ut till Kniva för att låta Skilla vara utomhus ett tag. Hon var så lycklig, där går hon med en lång lina så hon riktigt kan springa runt och ha det kul en stund.

På kvällen grillade vi och sedan åkte jag, William och Skilla hemåt. Idag är det jobb på schemat, sedan ska jag hem äta lunch och sedan bege mig ut på en promenad med Lisa och hennes hund Cubus igen. Så himla roligt för Skilla med lite hundsällskap på promenad.

Helt storslaget väder är det också! Nu är det verkligen vår!

28 kommentarer

 1. Så skönt med en lång promenad. Det brukar jag göra med Scooby med och han får säven springa lös i skogen. Men under kontrollerade former och när det kommer människor så är det koppel på

 2. Vilken härlig helg du har haft med härliga promenader med en vän och med skillas hundkompis. Jag kan tänka mig att även hundarna uppskattar varandra när ni är ute tillsammans med andra hundar. Så gott med grillat i vårsolen 🙂 vågar man säga att det är vår nu? 🙈
  Jennysvardag recently posted..Värmen är här

 3. Visst gick helgen fort, härligt med en bra helg. Det låter så trevligt med dina promenader tillsammans med Skilla, Lisa och Cubus. Kan tänka mig att Skilla var lycklig över att få gå lite mer fritt och utforska. Så gott med grillat, jag har inte haft grillpremiär än men det börjar bli dags. Det är verkligen vår nu, jag njuter, känner hur kroppen verkligen vaknat till. Härligt att du också får njuta av vårväder och sol.
  Hannas krypin recently posted..Snygg, snabb, stark

 4. Så härligt med en promenad i det fina vädret. Grillat är ju så gott, Har bara grillat en gång i år. Kanske får ta det till helgen.

 5. För att inte tala om hur mycket roligare promenaderna blir för oss människor när vi får lite sällskap. Att gå en timme själv tar ju dubbelt så lång tid som när man har någon att gå med
  maria recently posted..Plötsligt blev de vår

 6. Skönt med promenadsällskap mycket roligare då i alla fall då man får lekkompis med till vovven. Samt skönt för henne att rajsa loss ute. Ja idag har det varit härligt väder, kändes som sommar där på gården på förskolan, men i sin tur har förskolor en tendens att bli lite bastu för det är så mycket asfalt.
  Mirre recently posted..Den är giganstisk stor och smärta!

 7. Det låter som en riktigt härlig helg! När vädret är så fint som det var den här helgen vill man verkligen ta vara på det och vara ute så mycket som möjligt! Jag tycker att tiden går fortare ju trevligare man har det, och det är ju nästan lite synd. Den borde gå som fortast när man gör något riktigt tråkigt😄 Men i hundars sällskap kan man inte ha tråkigt, för dom är en riktiga glädjespridare😄

 8. Jag använder oxå flexi koppel och tycker man kan ha det om man kan hantera det. Det är viktigt o låta hundarna få känna sej fria.

 9. Jepp. Helgen gick fort. Låter som du hade en bra helg. Varit ute mycket med.
  Det är så gott att grilla 😊😋. Vi gjorde det här i lördags.
  Kul att du har en vän som har en hund som går ihop bra med Skilla 😊.
  Oja! Nu är det vår! 🌿🌷😃Älskar det 🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: