Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag är nog konstig men helt ärligt har detta aldrig varit något som fått mig intresserad? Det där med att prova vara en hen, han eller en? Jag vill liksom inte ens prova, är så nöjd med att vara mig. Om jag skulle prova att vara en han skulle jag nog mest velat veta hur det känns att få en spark mellan benen. För män säger ju ibland att det är värre än att föda barn, så nog skulle det vara intressant att veta och ge ett bu eller bä på saken.

8 kommentarer

  1. Oj…jadu, när jag var liten ville jag alltid vara pojke, om det var mest för att jag ville efterlikna Georg (Georgina) i fem-böckerna eller om det var för att min bror alltid fick stanna ensam hemma medan jag tvingades följa med eller om det var för att jag trodde att pojkar aldrig blev sexuellt utnyttjade som jag blev det vet jag inte, men det var då – nu är jag väldigt nöjd med att vara den jag är i den bemärkelsen i alla fall.
    Diana+Saelöen recently posted..Tack till er❤️

  2. Hade nog också velat testa på ploj liksom. Å jag skulle då valt att vara en typ Zlatan, eller Buffon – fotbollsspelare du vet;-) Skulle heller inte tvekat att casha in efter bara en dag. En dag är lika med minst en månadslön…

  3. Ja skulle vara intressant på den biten att vara en han just för att känna hur det är i vissa situationer . Men njae jag behåller nog mitt jag som kvinna Tänk att de aldrig för föda ett barn .kram på dej och ja en fin dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: