Bloggutmaning Jag har en dröm…
Bloggutmaning

Jag har en dröm…

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Om att världen ska bli en finare plats när covid19s pandemi är över. Vet väl att det bara är önsketänk men det går ju att önska och drömma? Jag har också en dröm om att få leva ett liv med meningsfullhet. Jag lever redan med det, men vill fortsätta så.

5 Comments

  1. Någon gång blir det normalt igen, det “nya normala” som jag tror det kommer att bli. Frågan är bara när den drömmen går i uppfyllelse…
    BP recently posted..Onsdagsmix

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: