Åkte till Borlänge för att fixa mina fransar. Har sovit hos Björn i natt då William haft kompisar som sovit över hemma. På så vis fick jag sova, och William hänga med vänner utan att jag stör. Han är ju sexton år och fyller sjutton år om några månader, känns helt naturligt att han ska få vara själv med vänner då.

Så jag och Björn samt självklart Skilla tog vår cab och åkte till Skedvi och träffade Björns farmor. Vi delade på pizza tillsammans, hon har fått sitt vaccin så vi satt inomhus. Efteråt åkte jag, Björn och Skilla till Kniva igen. Här så vi Bäst i test och efter det somnade jag framför en film.

Idag står det kalas på schemat utomhus, Williams tremänning Lucas fyller 17 år. Annars blir det nog ganska lugnt denna lördag.

28 kommentarer

 1. Det är helt naturligt att tonåringar vill vara själva med sina kompisar. Så bra att ni kunde lösa det genom att du sov hos Björn. Jag tycker att det är så fint att ni två har sån fin kontakt. Så härligt med nya fransar idag och få känna sig extra lördagsfin 😍 så mysigt att ni kunde äta pizza med björns farmor 😀
  Jennysvardag recently posted..En inblick, starkare än innan

 2. Det är verkligen så fint med fransar. Man ser så mycket piggare ut då man fixat det. Ja våra ungdomar behöver allt få umgås med vänner själva på det sättet du beskriver.

 3. Härligt med nya fransar.
  Låter vettigt och du verkar ju haft det bra ändå. Låter som en helmysig dag. Skönt att kunna umgås lite mer nu när vaccinet kommer.

 4. Verkar som om du haft en bra dag och så fint att låta William ha sina kompisar hemma i fred – det kan vara guld värt. sen är det så klart skönt att själv få sova också. Måste säga att det låter härligt att åka cabriolet i det vackra vädret.

 5. Vilken mysig kväll ni fick ihop ändå allihopa. 16 -17 var det längesen jag var känns som en evighet sen jag var så ung. Vad gott med pizza. Vad brukar du ta för pizza när ni äter pizza? 🙂

 6. så bra att det fick vara själva och att öven ni dick egen tid ihop det är sp viktigt att få den tiden tillsammans oxå. gött att hon fick sin spruta.

 7. Men vilka snygga fransar du har gjort 🙂 härligt att du kunde sova hos björn när han hade kompis på besök 🙂 hoppas du får en fin dag 🙂
  Amanda recently posted..Frågestund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: