Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad i veckan fick dig att längta efter något?
 2. Vad i veckan fick dig att sakna något?
 3. Vad i veckan gav dig lyckokänslor?
 4. Vad i veckan fick dig att fundera?
 5. Vad i veckan fick dig att vilja testa något nytt?

Vad i veckan fick dig att längta efter något?
Jag tror mest det varit längtan efter ledighet. Vad som triggade saken är nog kylan så här i maj. Att gå ut när det är 2 grader varmt i maj får mig att längta efter semestern!

Vad i veckan fick dig att sakna något?
Inget, har mått skit hela veckan. Ätstörningsbehandling har sjunkit in och jag har ångest.

Vad i veckan gav dig lyckokänslor?
Inget, jag har som sagt mest varit ledsen.

Vad i veckan fick dig att fundera?
Alla ångesttankar kring: Vem är jag utan min ätstöring? Hur ska jag leva efter ätstörningen? Hur mycket har jag missat på grund av min ätstöring?

Vad i veckan fick dig att vilja testa något nytt?
Ingenting, det räcker med min ätstörningsbehandling på den fronten just nu.

19 kommentarer

 1. det låter inte roligt. jag trodde att ätstörningsbehandlingen skulle höja livskänslan? du är väl jättemycket annat än din ätstörning, tycker jag mig förstå. hur levde du före ätstörningen? hoppas att du mår bättre nästa vecka när det påstås att det ska bli varmare
  A+ROOM+OF+MY+OWN recently posted..Fem en fredag v. 18 2021: Hänt i veckan

  1. Nej. Det är ju inte direkt en quickfix de flesta mår sämre när de går behandling. Jag har haft mina ätstörningar sedan jag var barn, så jag minns inte ett liv utan dem.

 2. Nej, den här veckan har då verkligen inte varit en hit för dig. Men du har kämpat som vanligt och skrivit av dig på bloggen, vilket är BRA!

  “Vem är jag utan min ätstörning? Hur ska jag leva efter ätstörningen?” Vet du vad?! Jag tror att du inte kommer sakna din ätstörning alls. Inte ett dugg faktiskt. När du väl nått punkten/insikten hur destruktiv din ätstörning är, så kommer du tänka på ett helt annat sätt. Som jag har förstått det har du lyckats med det förut, och du kommer lyckas den här gången också:-)
  BP recently posted..Fem en fredag: Vecka 18 -“Hänt i veckan”

 3. Det lät inte kul, men förmodligen är det den rätta vägen att gå. Lida pin för att börja må bra. Håller tummarna att du snart känner dig gladare och piggare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: