Jag kör en bloggutmaning i maj. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Det sägs ju att allt var bättre förr? Men frågan är om så är fallet, vissa saker var väl sämre förr också? Jag tänker på att det var mer markanta klasskillnader och att man inte beblandade sig med varandra beroende på ekonomi. Så är det ju inte riktigt idag. Dock var det också som jag förstått det bättre med det sociala livet förr. Så ja vad är bättre eller sämre?

4 kommentarer

  1. Vissa saker var väl bättre förr och vissa saker är bättre idag som klasskillnaden som du skriver. Nu umgås man ju med alla oavsett ekonomi. Sen finns det väl dom som lever kvar i det gamla med att bara umgås med dom som är rika och har status.
    Jennysvardag recently posted..Söndags frågor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: