Igår åkte vi till Solvarbo för att fika. Vi tog BMW cab dit och hade det väldigt trevligt. Efteråt fikade vi hos Björns farmor i Skedvi.

På kvällen så beslutade vi oss för att fråga Björns syster Emma och deras kusin Nettan om att dricka vin. Så blev det, jag och Björn åt grillat först och sedan var det vindrickande och massor av skratt. En hel underbar kväll! Var verkligen som sommar och jag insåg återigen hur mycket jag älskar denna tid på året.

Idag har jag varit så trött istället. Men sådana dagar får man också ha.

18 kommentarer

 1. Vin och grillat låter helt underbart. Då är det verkligen sommar och att åka nedcabat gör det bara ännu bättre. Ha en fin helg ❤

  1. Åå så härlig dag. Först en fika på ett fint ställe. På kvällen grillning i fint väder. Sen besök av trevligt sällskap med vin & många skratt 😃👍.

   Vist gör man! 😃Jag älskar med sommar tiden ☀️🦋☘️.

   Va rädd om dig & ta hand om dig❣️

 2. Sådana dagar är så viktiga, och då får man vara trött efteråt. Grillat längtar jag efter nu, allt smakar så mycket bättre ute.

 3. Vilken härlig dag du hade. Själv dricker jag inte vin men förstår att det är härligt speciellt om man är med goda vänner. Har jag gjort något speciellt dagen innan så brukar jag också vara trött dagen efter. Här har vi också haft sommarvärme men nu idag har vi mulet väder.

 4. Man mår som man förtjänar tjejen! Å om du har haft roligt så är det huvudsaken. Den där grilltallriken ser yummie, yummie ut:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: