Sitter på Björns soffa. Har befunnit mig här i dagarna två. Skilla sover mellan mina ben, ganska spännande hur djur anpassar sig för att sova överallt.

Vi har i alla fall hängt här ute i Kniva och haft det mysigt. Ätit gott, och njutit av tystnaden. Det tycker jag allra mest om här i Kniva, det är tyst och lugnt. Jag får genast mycket mindre ångest än inne i stan. Speciellt nu när jag går behandling är det skönt att inte stressas upp i onödan.

Idag ska jag och Skilla med Björn till tippen. William kommer hemåt också, han har befunnit sig hos vänner i Hedemora i några dagar.


15 kommentarer

 1. Vad härligt att du kan vara där du känner dej lungn och mår bra jag tycker med att det är skönare att vara i natursten en inne i stan 🙂

 2. Låter skönt med en plats som ger en mindre ångest, det är viktigt med andrum när man går i behandling. Ja, min lilla Puzzel kan också anpassa sig ganska bra att sova beroende på vart han är.
  Emmy recently posted..När magkänslan talar

 3. Det ser väldigt fridfullt ut måste jag säga 😊.
  Så bra att du mår bra där ute. Men det är väl alla ljud som är i stan som du inte så bra av. Där ute är det inga jobbiga ljud. Bara avslappnade ljud 🤗
  Vad skönt att Skilla åxå trivs där ute.
  Kul att William kommer hem igen.

  Ta hand om dig❣️Kram

 4. Skönt när man kan hitta lugnet och bara få vara. Det är så härligt när man kan hitta en plats som gör att ångesten försvinner och stabiliserar upp tillvaron ❤ Hoppas du får en fortsatt fin helg!
  Mina recently posted..Sommarvärme vid havet

 5. Ibland är det härligt att komma ifrån stan med allt var det innebär. Djur är fantastiska och de är ju så bra på att kunna sova på olika platser. Hoppas din behandling går bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: