Jag kör en bloggutmaning i maj. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Människor som tror sig vara medelpunkten i världen. Jag upplever det så ofta på nätet, hur vissa ställer sig in i tankemönster där de tror att andra bryr sig om just deras åsikt. Det är så spännande att se människor skriva: “Det har inte skadat mig”, trots att forskning påvisar annat. Precis som att du som enskild person står för statistiken och normen… Om det inte gällde för dig är du förmodligen avvikande, avvikelser finns överallt men du står inte för normen. Det är ändå normen som är viktigaste inte de som avviker…

2 kommentarer

  1. Haha.. jag och KBT då 🙂 Det tråkiga är att många anser att det är mig det är fel på då jag inte mådde bättre av att baka en kaka 🙂 Det jag märkte var att jag redan hade så mycket kunskap och hade testat det mesta,
    Madde recently posted..Nu är det min tur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: